Bölüm Başkanının Hoş Geldin Mesajı

05 Eylül 2018 Çarşamba

Sevgili Öğrencilerimiz,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünü tercih ederek bölümümüzde eğitim görmeyi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bölümümüzdeki 23 akademik ve 1 idari personel ile tüm bilgi ve birikimimizi sizlerle paylaşmaktan ve istediğiniz hedeflere ulaşmada yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağız.
              Sizlere tekrar bölümümüze hoş geldiniz derken 4 yıl boyunca güzel günler geçirmenizi dilerim.

Prof. Dr. Oktay TORUL Bölüm Başkanı